De senaste dagarna

Bonjour!

Hoppas att ni mår superbra! Det gör jag. Idag så hade jag tänkt berätta om vad jag gjort de senaste dagarna. Det blir ganska mycket inlägg som handlar om vad jag gjort de senaste dagarna. eftersom att jag inte har lika mycket tid till bloggen som på loven.

I helgen så var jag i lördags på två av mina sysslingars kalas, för att sedan på kvällen käka middag med några kompisar. På söndagen så spelade jag en fotbollsmatch. Det var jättekul, det slutade lika.

På måndagen så hade jag fotbollsträning på eftermiddagen/kvällen.

I tisdags så körde jag hemmaträning, sit-ups, armhävningar, osv.

I onsdags (alltså igår), så hade jag en till fotbollsträning, det var som vanligt jättekul.

Processed with VSCO with a5 preset

Idag så har jag inte gjort något speciellt (förutom skolan då, som jag går till varje vardag, no shit? haha)

outfit

Hejdå! <33

Instagram: ylvanea

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>