Träning <33

BONJOUR!

Hoppas att ni mår bra, det gör jag! Idag så är det ju lördag whoo! Haha :) Idag så tänkte jag prata om hur mitt liv sett ut de senaste dagarna med skolstarten, träningar, osv.

I måndags så var jag i stan med bästa Alice, så mysigt <33

Shopping

Nästa dag så hade jag spa nästan heeeela dagen, älskar sånt! :) Till middag så åt jag sushi, huuuur gott?!

Dagen därpå så var det ju skolstart, vilket kändes helt okej. Jag skulle ju velat vara i Grekland nu, men det var kul att träffa alla kompisar igen. Efter skolan så hade jag fotbollsträning, vi gjorde jätteroliga övningar… som vanligt haha <33

Nästa dag så gick jag då som vanligt i skolan. Efter skolan så badade jag och massa fler. Vi simmade ut till några vågbrytare (tror jag det heter?… hehe), vilket var jättekul! :)

Igår så var jag i skolan, no shit?! På eftermiddagen så var jag på friidrottsträning, så kul!

Träning

HEJDÅ! <33

Instagram: ylvanea

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>